Tina Muldoon

Description:
Bio:

Ålder: 59

Bureau of Patrol, Chicago Police Department

Bricknummer 5520

Rang: Police officer

Too old for this shit

Tina har varit med; hon har två år kvar till pensionen och har då jobbat som polis i Chicagoområdet i tre decennier. Hon är inte lika spänstig som hon en gång varit, och hon behöver numera glasögonn när hon läser, men i övrigt har hon en god fysik och är klar i skallen. Snart kan hon gå i pension, vilket hon både ser fram emot och bävar inför.

Redan från början har hon varit mycket skeptisk mot Gestalter. Det kan inte vara bra för vanliga människor att få så mycket makt – det stiger dem åt huvudet, och det går åt h-vete. Världen behöver inte fler pompösa världsförbättrare. Det såg hon effekterna av ‘68, när Subversion piskade upp stämningen mellan demonstranter och poliser. Hur många Gestalter krävs det för att skruva i en glödlampa? Ingen, de är för upptagna med att välta hus och bli plåtade av pressen, glödlampan får bytas av en vanlig svensson istället.

Många inom kåren delar hennes uppfattning, framför allt efter den Stora Smällen. Det är givetvis Gestalter som ligger bakom – typisk en sån grej som bara en kostymfjant kan komma på.

Tina har en lite bufflig sida, som ibland kan gränsa till mobbning. Hon har dock aldrig varit “över gränsen”, i varje fall inte så det märkts.

Efter en fortbildningskurs i datorer har hon blivit en ganska duktig användare. Hon har börjat leta sig ut i gemenskaperna på “nätet” via ett pipande 14.4-modem, och har sedan en tid engagerat sig på en BBS som heter “Humans First”. Där finns många som delar hennes åsikter om gestalter, även om en del av de anonyma användare hon möter där definitivt är mer radikala än hon; trots allt kan man väl inte gå emot lagen för att ta hand om problemet? Ett par av de mer moderata rösterna på BBS:en har hon dock fått bra kontakt med. Det har talats om att mötas upp i verkligheten, men ännu har det inte blivit av…

Th3. Tycker om Luke:

Pålitlig, verkar må hemskt dåligt över vad som hände Chicago. Försöker dölja det, men det märks. I övrigt en i gänget, har suttit i samma polisbil fler än en gång och alltid kunnat lita på honom.

Tycker om Matthew:

Oerhört dåligt att han får komma tillbaks i tjänsten, det kommer att splittra avdelningen och skapa dålig stämning. Han kunde väl ha fått fortsätta vara “sjukledig” eller vad det nu var? En polis som är Gestalt kan verkligen inte sluta bra, det är svårt nog, framför allt för en del män, att veta var deras auktoritet börjar och slutar.

Tina Muldoon

The End of the World as we know it krank krank