Matthew Philip "The Shield" Conradsson

Description:

23årige polisen Matthew Conradsson ses av de flesta som vilken vanlig kille som helst. Eller, om han har uniformen på, vilken vanlig polis som helst. Det bruna håret är kortklippt. Ansiktet är aningen fyrkantigt. Käken är kraftig och pannan hög. Näsan rak. Det enda ovanliga är möjligtvis att ansiktet är rynkat som i en grimas vilket får Matthew att se äldre ut än vad han är.

Kroppsligt finns heller inga konstigheter. Lite kortare än genomsnittet med sina 176 cm. Bara 64 kg tung placerar honom i den tunnare skalan. Musklerna finns där på de rätta ställena, men de är mer seniga långdistans-löpare-stilen än snygg-kroppsbyggare-stilen.

När Matthew “axlar manteln” som ‘The Shield’ får han verkligen en mantel. En ljusblå. I samma färg som handskarna, kalsongerna (utanpå alltså) och de smala stövlarna alltså. Spandexdräkten är vit och är vaddad för att förstora musklerna. På torson, i ljusblå konturer, är en polis-bricka-sköld (som denhär fast mer avsmalnad) sydd (?). I skölden finns lady justice , även hon enbart ljusblå konturer. Samma märke finns även på ryggen på manteln, fast då såklart i vita konturer.

Bio:

https://docs.google.com/document/d/1TI_65fuyuMMQTU8dtR5CArY4RSYC9dJErf5cUwNou_8/edit?usp=sharing

Matthew Philip "The Shield" Conradsson

The End of the World as we know it krank moller