The End of the World as we know it

End of the world as we know it

19:e september 1987

Ny information, nya frågor. Mr. Gray gör sitt drag. Desolation ger sin information. Rollpersonerna reser till Conflegration Fleet och får veta hur alfor och leviathaner hör ihop.

Medan rollpersonerna diskuterar hur de ska göra med Desolation dyker Night Mare upp och vill ha deras hjälp att undersöka varför S’ alaskabas anfallits. Väl där misslyckas rollpersonerna med att hindra borgmästaren / Mr. Gray från att fly med sin loot (tentakeln som kan koppla in folk i andras sinnen samt Armageddo). Det visar sig också att Grays soldater är kloner av Armageddo men som saknar krafter. Rollpersonerna räddar Robot Boy.

Rollpersonerna följer efter Gray och Armageddo genom att följa en klon som tycks vilja ta sig i samma riktning som dem. De triangulerar med hjälp av Night Mares teleportation. Det visar sig att de åkt till Washington.

I basen stoppar de in ytterligare en skärva i Desolation, och får veta att hen är en “Leviathan” eller iaf resterna av en och att det finns en till — “The Deceiver” — på jorden just nu. Desolation var ett test, Deceiver är en spanare.

De åker till Washington och tar sig förbi en massa stridskaos (Armageddokloner vs amerikansk militär) på Langley airforce base. De hittar Mr. Gray i färd med att montera tentakeln han snodde till huvudet rollpersonerna slogs mot i sitt första äventyr (andra spelmötet). De skjuter ihjäl master-Armageddo och Gray. Den senare regenererar och visar sig vara en Leviathan. De flyr.

De stoppar in den sista biten i Desolation, medan The Shield försöker använda de detektor/repeller-stavar de fått tidigare för att uppehålla Deceiver.

Sedan stjäl de med Night Mares hjälp huvudet och tentakeln.

Sedan kopplar de på Desolations inrådan in sig mot huvudet, som tydligen är ett Leviathan-skepp vars cockpit är ett konstgjort medvetande. De åker genom “membranet” mellan Leviathanernas hem och deras egen verklighet. Där ser de ett stort svart hav med dunkla monstruösa figurer som rör sig långsamt. Figurerna återspeglas i stora amorfa bubblor som täcker himlen. När de åker in i en bubbla så hamnar de i Dark Hunters undermedvetna. De ser också att återspeglingarna motsvaras av personer Björn känt och som varit viktiga i hans liv, typ.

De åker ut ur bubblan igen, får information om att flottan anländer om tio år. Björn måste offra sig för att få bort en anfallande leviathan så att resten kan åka hem. Sen söker han sig till sin bubbla. De andra vägrar låta honom dö och åker in i hans undermedvetna på samma sätt som senast. Men han kan inte vakna om han inte får sin alfas hjälp, och den vill bara hjälpa till om den får bli fri från Björn, sin egen varelse. Björn vägrar.

Epilog: De andra åker tillbaks. Spenderar tio år med att skaffa allierade och retro-engineera Leviathanteknologi så att de är redo när flottan anländer.

Spridd information:

  • Alfor är medvetna varelser, och kommer från Leviathanernas hem. De kommer in genom sprickor i membranet och kopplar sig till människor.
  • Ingen fattar riktigt hur Leviathanernas hem funkar. Synd.

Comments

krank krank

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.